Hiidkrevetid tšilli ja küüslauguga

Vürtsikad tšilli ning küüslauk sobivad imehästi hiidkrevettide maitsestamiseks. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

50-75 g võid

2 sl oliiviõli

3 viilutatud küüslauguküünt

1 viilutatud punane tšilli

1 kg tooreid koorimata hiidkrevette (või u 400 g puhastatud)

1 hakitud tomat

2 hakitud siledalehist peterselli

serveerimiseks sidrunisektoreid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Puhasta krevetid (sabad jäta külge). Kui kasutad külmutatud krevette, siis nõruta need esmalt korralikult. 

Kuumuta või ja õli suurel praepannil parajalt tugeval tulel. Lisa küüslauk ja tšilli, kuumuta segades minut aega. Lisa krevetid ning prae aeg-ajalt segades 2-3 minutit või kuni krevetid on kenasti roosakad. Sega juurde tomat ja petersell, maitsesta soola-pipraga parajaks. 

Serveeri sidrunisektoritega.

Retsept on mugandatud Taste.com.au lehelt

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 02.10.2016 21:37

Meie pere üks lemmikviise krevettide valmistamiseks.

Merle
postitatud 09.02.2017 16:45

krevetid lähevad igas asendis,kookose ja tomatiga ja uhke tsilli ja küüslauguga...

Merle
postitatud 09.02.2017 16:42

need on super,kuigi puhastamata krevetid on paremad,aga mängimist rohkem...tehtud korduvalt..