Kastme valmistamiseks sobib nt külmutatud pangaasius või heik, kuigi veelgi maitsvam jääb kodumaist värsket kala kasutades (fotol on kohafileest kaste).
Serveeri lhtsat kalakastet näiteks keedetud kartulite või täisterariisiga.
Kui kasutad külmutatud kala, siis sulata see korralikult ja nõruta hoolega.
Lõika kala 3x3 cm tükkideks.
Haki sibul väiksemateks tükkideks, prae pannil õlis klaasjaks. Lisa kalatükid ja prae kergelt läbi. Sega juurde hapukoor, lase keema tõusta. Nüüd peaks kala olema läbi küpsenud. Maitsesta kaste soolaga, sega juurde julgelt tilli.
Lihtne kalakaste
Kastme valmistamiseks sobib nt külmutatud pangaasius või heik, kuigi veelgi maitsvam jääb kodumaist värsket kala kasutades (fotol on kohafileest kaste).
Serveeri lhtsat kalakastet näiteks keedetud kartulite või täisterariisiga.