Hapukapsa-porgandisalat

Tore toorsalat sügistalviseks perioodiks.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

600 g värsket hapukapsast

2-3 porgandit

1 keskmise suurusega sibul

3-4 sl meelepärast õli

1 sl suhkrut

linaseemneid või köömneid

Valmistamine

Koori porgandid ja riivi peene riiviga. Koori sibul, lõika pikuti pooleks ja seejärel hästi õhukesteks viiludeks. 

Sega kausis hapukapsas, porgand ja sibul omavahel, siis sega juurde  õli, suhkur ja linaseemned.

Nipid ja soovitused:

  • Kui Sulle linaseemned ei meeldi, siis võta köömneid.
  • Kui soovid Paleo-versiooni, siis asenda suhkur meega. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 08.10.2015 21:52

Väga maitsev hapukapsasalat tuli, eriti kuna lisasin ka riivitud õuna ja kasutasin ürtidega õli. Linaseemned on ootamatu idee, aga sobisid suurepäraselt.