Marineeritud võilillenupud meenutavad maitselt väidetavalt kappareid.
4 dl võilille õienuppe
0.5 sl soola
3.75 dl õunaäädikat
4 sl vett
mõned musta pipra terad
Puhasta õienupud hoolikalt, siis pese ja nõruta sõelal. Pane pestud õienupud kahe steriliseeritud veerandliitrise purgi sisse.
Kuumuta potis äädikas, vesi ja sool keemiseni. Kui sool on sulanud ja marinaad keema tõusnud, siis tõsta pott tulelt ja lisa pipraterad.
Kalla saadud marinaad purkidesse, sulge purgid steriliseeritud kaantega.
Pane purgid 3-4 nädalaks külmkappi tõmbama. Säilivad külmkapis vähemalt 6 kuud!
Mugandatud siit, pildi tegi ILSE.
Tundub huvitav!
Möödunud aastal sai tehtud :)
Marineeritud võilille õienupud
Marineeritud võilillenupud meenutavad maitselt väidetavalt kappareid.