Hautatud seened

Itaaliapäraselt hautatud seened Funghi in umido/Funghi porcini trifolati.

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

500 g värskeid puravikke

oliiviõli

2-3 küüslauguküünt

hakitud värsket münti ja/ või peterselli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Puhasta puravikud ja lõika viiludeks või tükkideks. Haki või viiluta küüslauk. Haki maitseroheline. 

Kuumuta pannil paar lusikatäit oliivõli, lisa küüslauguküüned ning prae kergelt läbi. Lisa seened, maitsesta soola-pipraga ning lisa osa hakitud maitserohelisest. Sega läbi, siis alanda kuumust, kata pann kaanega ja hauta tasasel tulel 20 minutit. Sega aeg-ajalt. 

Sega juurde ülejäänud maitseroheline ning serveeri. 

LISA KOMMENTAAR