Esmapilgul võib rabarbripüree lisamine majoneesile tunduda üsna hullumeelne mõte, aga mõnusalt hapukas majonees sobib väga hästi grillitud krevettide (fotol) või praetud valge kala juurde. Kõige lihtsam on segada rabarbripüree lemmikmajoneesi hulka - olgu see siis poest ostetud või ise tehtud.
Kui kasutad punasekoorelisi rabarbreid, siis saad kena roosaka majoneesi!
Lõika rabarbrivarred väiksemateks tükkideks. Pane rabarber koos suhkru ja lusikatäie veega potti ning kuumuta tasasel tulel, kuni rabarber on pehme. Lase jahtuda, siis püreesta saumikseriga.
Sega jahtunud rabarbripüree majoneesi hulka, vajadusel maitsesta soola-pipraga.
Nami-Nami soovitab:
Proovi näiteks Hellmann'si majoneese - ja kui kasutada nende veganmajoneesi, sobib karulaugumajonees ka veganitele ;)
Rabarbrimajonees
Esmapilgul võib rabarbripüree lisamine majoneesile tunduda üsna hullumeelne mõte, aga mõnusalt hapukas majonees sobib väga hästi grillitud krevettide (fotol) või praetud valge kala juurde. Kõige lihtsam on segada rabarbripüree lemmikmajoneesi hulka - olgu see siis poest ostetud või ise tehtud.
Kui kasutad punasekoorelisi rabarbreid, siis saad kena roosaka majoneesi!