Rabarbrimajonees

Esmapilgul võib rabarbripüree lisamine majoneesile tunduda üsna hullumeelne mõte, aga mõnusalt hapukas majonees sobib väga hästi grillitud krevettide (fotol) või praetud valge kala juurde. Kõige lihtsam on segada rabarbripüree lemmikmajoneesi hulka - olgu see siis poest ostetud või ise tehtud

Kui kasutad punasekoorelisi rabarbreid, siis saad kena roosaka majoneesi! 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

250 g rabarbrit

2 sl suhkrut

300 g head majoneesi

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika rabarbrivarred väiksemateks tükkideks. Pane rabarber koos suhkru ja lusikatäie veega potti ning kuumuta tasasel tulel, kuni rabarber on pehme. Lase jahtuda, siis püreesta saumikseriga. 

Sega jahtunud rabarbripüree majoneesi hulka, vajadusel maitsesta soola-pipraga.

Nami-Nami soovitab:

Proovi näiteks Hellmann'si majoneese - ja kui kasutada nende veganmajoneesi, sobib karulaugumajonees ka veganitele ;) 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR