Puhasta (sulatatud) krevetid. Haki küüslauk. Lõika suvikõrvitsad pikkadeks peenikesteks ribadeks.
Kuumuta õli ja või pannil mõõdukalt tugeval tulel. Lisa krevetid ja prae 2 minutit, siis pööra ringi, lisa küüslauk ja tšillihelbed ning prae veel 1-2 minutit. Tõsta krevetid kõrvale.
Lisa pannile valge vein ja sidrunimahl ning kuumuta segades 2 minutit. Lisa suvikõrvitsanuudlid ja prae segades umbes 2 minutit, kuni suvikõrvitsaribad on küpsed. Maitsesta soola-pipraga.
Lisa krevetid, riivitud sidrunikoor ja hakitud petersell. Sega kõik läbi, jaota taldrikutele ja serveeri kohe.
Hiidkrevetid suvikõrvitsanuudlitega
Suvikõrvitsanuudlid (ingl. k. zucchini noodles e. zoodles) on üks võimalikest nuudli-asendajatest erinevate eridieetide korral.