Kasin hapukapsas

Eriti kasin hautatud kapsas neile, kes soovivad raha või kaloreid kokku hoida. Maitse on siiski üllatavalt hea!

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 kg hapukapsast

3 dl vett

1 sl õli

3 sl kasesiirupit või pruuni suhkrut

soovi korral soola

Valmistamine

Hauta kapsad vähese veega pehmeks. Keetmisele kulub umbes tund aega ning selle käigus peaks peaaegu kogu vesi aurustuma ja kapsad jääma üsna kuivaks. (Seda võid teha päev-kaks varem).

Enne serveerimist kuumuta pannil õli ja suhkur, lisa kuivad kapsad ja prae läbi. Soovi korral maitsesta soolaga.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, kes kasutas porgandilisandiga hapukapsast. 

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 07.12.2010 14:56

panin fariinsuhkrut natuke rohkem

Kaare
postitatud 10.10.2016 17:18

Suhkrut panin maitse järgi. Said mõnusad kapsad!