Sega sojakaste, viievürtsisegu, tähtaniis, kaneelikoor ja oliiviõli kausis. Lisa pardikoivad, sega läbi ning lase vähemalt 2 tundi maitsestuda. (Võid panna kuni 2 päevaks külmkappi).
Võta ahjuvorm, kuhu pardikoivad kenasti üksteise kõrvale mahuksid. Pane vormi põhja tšillid, poolitatud ploomid ja suhkur. Lisa pardikoibade marinaad, sega läbi. Kõige peale tõsta pardikoivad.
Küpseta 170-kraadises ahjus 2-2,5 tundi, kuni pardikoivad on täitsa pehmed. Eemalda tähtaniisid ja kaneelikoor. Timmi kaste parajaks (vajadusel lisa sojakastet).
Tegin seda eile õhtul, kuna tahtsin külalistele midagi erilisemat pakkuda. Võeti väga hästi vastu ja maitses imetoredasti! Serveerisin riisi ja salatiga.
Pille
postitatud 08.08.2017 10:25
See oli kolmas kord antud rooga valmistada ja kindlasti mitte viimane :)
Pardikoivad ploomidega
Jamie Oliveri retsept.