Grillsaiad kukeseente ja suitsujuustuga

Võileivarösteris valmistatavad kuumad võileivad.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu täisteraröstsaia

60 g kukeseeni

võid ja õli

hakitud värsket tilli

ja peterselli

näpuotsaga soola

4 viilu suitsujuustu

Valmistamine

Prae kukeseened või ja õli segus läbi. Maitsesta soolaga, sega juurde hakitud maitseroheline. 

Määri röstsaiaviilud ühelt poolt kokku õhukese võikihiga, siis aseta lõikelauale, võikiht allpool. Kata saiad suitsujuustuviiludega ning seejärel aseta kahele saiaviilule kukeseened. Tõsta kukeseentele peale ülejäänud kaks saia, nii et võikiht jääks peale. 

Küpseta võileivagrillis mõni minut, kuni saiad on kuldpruunid. 

Andra Kalda retsept ilmus ajakirja Oma Maitse eriväljaandes Pidu (sügis 2014)

LISA KOMMENTAAR