... ehk kartuli-klimbisupp Kihnu moodi. Kihnlased keedavad klimbisuppi vee põhjal, ent klimpidele on lisatud praetud sibulaid ja soolapekki - sealt tuleb maitset piisavalt.
Koori ja haki sibul. Tükelda soolapekk väikesteks kuubikuteks. Pruunista sibul ja pekikuubikud korralikult pannil läbi.
Klimpide jaoks vispelda jahu ja vesi omavahel, lisa juurde praetud sibula-soolapekisegu.
Pese ja koori kartulid, lõika kuubikuteks. Pane soolaga maitsestatud keeva vette keema. Kui kartulid on peaaegu pehmed, siis lisa klimbid. Selleks võta klimbisegust teelusikaga väikesed klimbid ja lisa potti. Supp on valmis, kui klimbid tõusevad supi pinnale. Puista peale hakitud maitserohelist, lase hetk tõmmata.
Pullisupp
... ehk kartuli-klimbisupp Kihnu moodi. Kihnlased keedavad klimbisuppi vee põhjal, ent klimpidele on lisatud praetud sibulaid ja soolapekki - sealt tuleb maitset piisavalt.