1 Kuuba sai
4 sl pehmet toasooja võid
3 sl kollast sinepit (Ameerika stiilis)
675 g viilutatud keedusinki
675 g seapraelõike
450 g Šveitsi juustu
2,5 dl viilutatud marineeritud kurki
Lõika sai pikuti pooleks. Määri ühele saiapoolele 2 sl võid, teisele õhuke kiht sinepit. Aseta võiga poolele 1-2 kihti sinki, sealiha, juustu ja siis kurgiviilakaid. Tõsta sinepine saiapool peale.
Määri ülejäänud või saiale, siis keera fooliumisse.
Kuumuta grillpann 280°C. Sulge võileivagrill ning kuumuta vähemalt 15 minutit, siis alanda kuumust 220°C.
Vajuta fooliumisse mässitud võileib veidi lapikumaks. siis pane võileivagrilli vahele, aseta peale raskus ja küpseta 5-6 minutit ühelt ja sama kaua teiselt poolt.
Võta sai pannilt, eemalda foolium. Pane sai seejärel veel 2-3 minutiks grillile ja küpseta, kuni sai on kenasti kuldne. SIis pööra ringi ja küpseta ka teiselt poolt krõbedaks.
Lõika sai kolmnurkseteks viiludeks ja serveeri kuumalt.
Allikas: Epicurious
Hea!
Et ühe saia vahele ca 1,6 Kg erinevaid täidiseid, no ei usu
Kaak, nn "Kuuba sai" (ingl. k. Cuban bread) on 3 jalga ehk 1 meeter pikk ja sellise natuke pontsakama baguette-tüüpi saia kujuga. Sinna pressib 1,5 kg jagu täidiseid ära küll :)
Kuuba võileib
Variatsioon USAs armastatud singi-juustuvõileivast.