Pähklikreem

Kreemi valmistamiseks tuleb pähklid eelnevalt pehmeks leotada!

Mõistliku hinnaga seemneid, pähkleid ja kuivatatud puuvilju leiate Germundi veebipoest. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g india pähkleid (nt Germund)

1 banaan

poole apelsini mahl

Valmistamine

Pane pähklid ööpäevaks vette likku. Järgmisel päeval kurna, lisa banaan ja apelsinist pressitud mahl. Püreesta saumikseriga kõik korralikult ühtlaseks massiks. 

Retsept on mugandatud Ragne Värgi raamatust "Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid" (Ajakirjade Kirjastus 2014). Pildi tegi Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 14.09.2015 11:13

Täitsa mõnus kreem. Lisasin ka tsipa kaneeli, andis hea nüansi.

Nele
postitatud 20.01.2019 08:43

Kreem tuli täitsa mõnus. Lisasin ka kaneeli nagu Martiina, sobid väga hästi. Germundi e-poodi enam ei eksisteeri!