Keedetud liha ja kartulid on Kihnus kosja- ja pulmatoit. Kui põllult saab juba värsket porgandit, kaalikat ja kapsast, siis keedetakse neid tihti ühes potis.
Lõika suitsuribist parajad portsjonid ja pane ribi keevasse vette. Lisa loorber, pipraterad ja petersellivarred, keeda umbes 15 minutit.
Seejärel lisa puhastatud ja suuremateks viiludeks lõigatud kaalikas, porgand, lohkudeks lõigatud kapsas ja poolitatud kartulid, vajadusel maitsesta. Keeda kõik pehmeks.
Enne keeduleene kurnamist võta seda kulbiga kastmeks, mida võid soovi korral paksendada nisujahuga.
Keedetud Kihnu juurikad suitsuribiga
Keedetud liha ja kartulid on Kihnus kosja- ja pulmatoit. Kui põllult saab juba värsket porgandit, kaalikat ja kapsast, siis keedetakse neid tihti ühes potis.