Küpsetatud kevadrullid

Hiinapärane suupiste, aga sedakorda ahjus küpsetatud. Täidisesse sobib väga hästi külmutatud vokisegu.

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 sl maapähkliõli või rapsiõli

2 hakitud küüslauguküünt

tükk riivitud värsket ingverit

1 hakitud punane tšilli

400 g vokkimiseks mõeldud aedvilju (Härmavili wokisegu)

2 sl sojakastet

1 sl riisiäädikat

6 filotainalehte

50 g sulatatud võid

Serveerimiseks:

magusat tšillikastet

Valmistamine

Kuumuta ahi 200º C.

Kuumuta vokkpann kõrgel kuumusel, lisa õli. Prae küüslauku, ingverit ja tšillit umbes 30 sekundit. Siis lisa köögiviljaribad, sojakaste ja riisiäädikas, prae segades veel minut aega. Tõsta köögiviljad kraanikaussi sõelale nõrguma. Lase veidi jahtuda. 

Lõika filotainalehed neljaks (saad 16 tainaruutu, suurusega 12x15 cm). Aseta supilusikatäis köögiviljasegu filotainatüki ühte otsa. Keera esmalt filotainas ümber täidise rulli 1-2 korda, siis murra tainaservad keskele kokku. Seejärel keera rull lõpuni kinni, nii et saad "sigari". "Liimi" rulli otsast sulavõiga kokku. Aseta valmis rullike ahjuplaadile, pintselda sulavõiga.

Korda sama ülejäänud täidise ja filotainatükkidega. 

Küpseta 15-20 minutit, kuni rullid on kuldsed ja krõbedad. Serveeri magusa tšillikastmega. 

Loe veel:

Mugandatud Delicious veebilehelt.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 07.03.2017 18:53

Lastele väga meeldisid! Wokisegus olnud porrurattad surusin puulusikaga "lahti", siis sai ilusasti kevadrulle vormida.

Marina-Maire
postitatud 26.07.2020 15:05

Filotaigna asemel kasutan riisi "paberit"