Marjorie pitsasupp

Hakkliha-tomatisupp juustu ja pitsaürtidega. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

praadimiseks võid

300 g veisehakkliha

150-200 g (konservitud) šampinjone

200 g sulatatud juustu

400 g purk konservitud purustatud tomateid

4 dl puljongit

1 tl pitsamaitseainet

1-2 dl 35% rõõska koort

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pruunista potis hakkliha võis, siis lisa viilutatud šampinjonid ja pruunista neid koos. Seejärel lisa sulatatud juust, tomatikonservid, maitseained ja puljong.

Sega läbi ja hauta vaiksel tulel ca 30 minutit. Sega ettevaatlikult juurde kergelt vahule klopitud rõõsk koor. 

Serveeri. 

Retsept on pärit internetiavarustest, kohandatud. 

LISA KOMMENTAAR