Hoisin-vrapid

Kuulsa Pekingi pardi ainetel tehtud wrapid kalkuni- või kanalihaga. 

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g küpsetatud kalkuni- või kanaliha

4 sl hoisin kastet

2 nisutortiljat

0.25 kurki

4 talisibulat

korralik peotäis vesikressi

Valmistamine

Kuumuta grillahi tuliseks. 

Lõika kana- või kalkuniliha peenikesteks ribadeks. Sega 2 sl hoisin-kastmega, siis laota ahjupannile ja kuumuta grillahjus tuliseks. 

Soojenda tortiljad, siis määri neile ülejäänud hoisin-kaste. Aseta peale küpsetatud liha, siis õhukesed kurgiribad, peenelt hakitud talisibul ning vesikressilehed. Keera rulli.

Lõika wrapid pooleks ja serveeri soojalt. 

BBC Good Foodi retsept (veebruar 2007)

LISA KOMMENTAAR