Vietnamipärased värsked kevadrullid

Kogus
10 tk
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

24 toorest krevetti

100 g Thai-Choice klaasnuudleid

10 Vietnamese-Choice riisipaberit (u 1 pakk)

100 g mungoaidandeid

punt värsket münti

punt värsket Tai basiilikut

punt värsket koriandrit

1 kooritud ja kangideks lõigatud kurk

3 talisibulat

10 salatilehte

Serveerimiseks:

1 pudel Vietnamese-Choice kevadrullide dipikastet

Valmistamine

Kuumuta potis vesi keemiseni. Lisa krevetid ja keeda neid umbes minut aga, kuni krevetid on erkroosad. Nõruta sõelal ja jahuta külma vee all. Patsuta köögipaberiga hoolikalt kuivaks, lõika pikuti pooleks. 

Kalla oanuudlitele keev vesi, lase 5 minutit seista, siis nõruta sõelal ja jahuta külma veega. 

Aseta kõik koostisosad eraldi kaussidesse: riisipaber, krevetid, oanuudlid, mungoaidandid, münt, basiilik, koriander, kurk, roheline sibul ja salatilehed. 

Pane töölauale puhas niiske köögirätik. Täida suur kauss kuuma kraaniveega. Aseta riisipaber umbes 5 sekundiks vette, kuni see muutub pehmeks ja elastseks. Tõsta riisipaber veest välja ja aseta köögirätikule. 

Tõsta riisipaberile kõiki komponente, sis keera riisipaber rulli esmalt servad sisse ja siis rulli). 

Serveeri dipikastmega. 

Nipid ja soovitused:

  • Kui valmistad kevadrullid hilisemaks söömiseks, kata need kindlasti toidukilega, et need ära ei kuivaks.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR