24 toorest krevetti
100 g Thai-Choice klaasnuudleid
10 Vietnamese-Choice riisipaberit (u 1 pakk)
100 g mungoaidandeid
punt värsket münti
punt värsket Tai basiilikut
punt värsket koriandrit
1 kooritud ja kangideks lõigatud kurk
10 salatilehte
Serveerimiseks:1 pudel Vietnamese-Choice kevadrullide dipikastet
Kuumuta potis vesi keemiseni. Lisa krevetid ja keeda neid umbes minut aga, kuni krevetid on erkroosad. Nõruta sõelal ja jahuta külma vee all. Patsuta köögipaberiga hoolikalt kuivaks, lõika pikuti pooleks.
Kalla oanuudlitele keev vesi, lase 5 minutit seista, siis nõruta sõelal ja jahuta külma veega.
Aseta kõik koostisosad eraldi kaussidesse: riisipaber, krevetid, oanuudlid, mungoaidandid, münt, basiilik, koriander, kurk, roheline sibul ja salatilehed.
Pane töölauale puhas niiske köögirätik. Täida suur kauss kuuma kraaniveega. Aseta riisipaber umbes 5 sekundiks vette, kuni see muutub pehmeks ja elastseks. Tõsta riisipaber veest välja ja aseta köögirätikule.
Tõsta riisipaberile kõiki komponente, sis keera riisipaber rulli esmalt servad sisse ja siis rulli).
Serveeri dipikastmega.
Vietnamipärased värsked kevadrullid