Peekonisool

Just, peekonisool :) Puista pastaroogadele, salatitele, suppidele vahetult enne serveerimist. 

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g suitsupeekonit

1.5 sl kvaliteetset meresoola

2 tl värskelt purustatud musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 180 C. Kata ahjuplaat fooliumiga, aseta plaadile metallrest. Laota peekoniviilud restile ning küpseta neid 15-20 minutit, kuni peekon on krõbedad ja kuldsed (ära pruuniks küpseta!). Tõsta peekoniviilud köögipaberile nõrguma.

Lase peekoniviiludel kergelt jahtuda, siis pane koos soola ja pipraga köögikombaini ning peenesta. 

Säilita kinnises karbis või purgis külmkapis. 

Loe veel:

Allikas: Not Quite Nigella

LISA KOMMENTAAR