Kui tavaliselt pannakse kanaliha nachode peale, siis siin on vastupidi - purustatud nacho- ehk tortillakrõpse kasutatakse krõbeda paneeringu tegemiseks.
Kuumuta ahi 200 C. Purusta maisikrõpsud, sega riivitud juustuga.
Aseta kanafileed sobiva suurusega ahjuplaadile, maitsesta soola-pipraga. Tee terava noaga igale kanafileele 3 sisselõiget. Tõsta igale kanafileele supilusikatäis salsat ja sama palju hapukoort, siis puista peale maisilaastutükid ja riivitud juust.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20-25 minutit, kuni kana on küps ja kate kenasti kuldseks küpsenud.
Tõeliselt maitsev ja väga lihtne valmistada. Muutsin retsepti vaid niipalju, et tervete kanafileede asemel lõikasin need nn. liblikfileedeks, et liha ühtlasemalt valmiks.
Kana nacho-kattega
Kui tavaliselt pannakse kanaliha nachode peale, siis siin on vastupidi - purustatud nacho- ehk tortillakrõpse kasutatakse krõbeda paneeringu tegemiseks.