Kana nacho-kattega

Kui tavaliselt pannakse kanaliha nachode peale, siis siin on vastupidi - purustatud nacho- ehk tortillakrõpse kasutatakse krõbeda paneeringu tegemiseks. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

40 g maisikrõpse (nachos, corn chips)

4 väiksemat nahata kanafileed

200 g vürstikat salsa-kastet

150 g hapukoort

soola ja musta pipart

peotäis riivitud tugevamaitselist Cheddari juustu või muud riivitud juustu

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C. Purusta maisikrõpsud, sega riivitud juustuga. 

Aseta kanafileed sobiva suurusega ahjuplaadile, maitsesta soola-pipraga. Tee terava noaga igale kanafileele 3 sisselõiget. Tõsta igale kanafileele supilusikatäis salsat ja sama palju hapukoort, siis puista peale maisilaastutükid ja riivitud juust. 

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20-25 minutit, kuni kana on küps ja kate kenasti kuldseks küpsenud. 

Serveeri ülejäänud salsa ja hapukoorega.

Loe veel:

Allikas: BBC Good Food (Chicken nacho grills), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Katrin
postitatud 21.12.2014 19:53

Tõeliselt maitsev ja väga lihtne valmistada. Muutsin retsepti vaid niipalju, et tervete kanafileede asemel lõikasin need nn. liblikfileedeks, et liha ühtlasemalt valmiks.

Kaare
postitatud 11.11.2020 16:25

Lihtne valmistada, mõnus roog! Kasutasin Santa Maria ananassisalsat. Küpsetasin veidi kauem, sest fileetükid olid suured.