4 kanakoiba või 8 poolkoiba
2 sl kollast Tai karripastat
Lisaks:2 dl kana- või köögiviljapuljongit
400 ml kookospiima
600 g keegelkõrvitsat (viljaliha kaal)
2-3 sl kollast Tai karripastat
soola ja musta pipart
Kuumuta ahi 200 C.
Hõõru 2 sl karripastat kanakoibadesse. Tükelda lillkapsas ja keegelkõrvits.
Sega potis köögiviljapuljong, kookospiim ja karripasta. Kuumuta segu keemiseni.
Aseta lillkapsaõisikud ja kõrvitsatükid ahjuvormi, kalla peale kuum karri-kookospiimasegu. Aseta peale maitsestatud kanakoivad.
Küpseta 200-kraadises ahjus 55 minutit.
Allikas: Ruokala.net
Kana lillkapsa ja kõrvitsaga
Tai kollase karripastaga maitsestatud tore vürtsikas ahjuroog.