Kana lillkapsa ja kõrvitsaga

Tai kollase karripastaga maitsestatud tore vürtsikas ahjuroog. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kanakoiba või 8 poolkoiba

2 sl kollast Tai karripastat

Lisaks:

1 lillkapsas

2 dl kana- või köögiviljapuljongit

400 ml kookospiima

600 g keegelkõrvitsat (viljaliha kaal)

2-3 sl kollast Tai karripastat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C. 

Hõõru 2 sl karripastat kanakoibadesse. Tükelda lillkapsas ja keegelkõrvits. 

Sega potis köögiviljapuljong, kookospiim ja karripasta. Kuumuta segu keemiseni. 

Aseta lillkapsaõisikud ja kõrvitsatükid ahjuvormi, kalla peale kuum karri-kookospiimasegu. Aseta peale maitsestatud kanakoivad. 

Küpseta 200-kraadises ahjus 55 minutit. 

Allikas: Ruokala.net

LISA KOMMENTAAR