1.5 l kuuma köögiviljapuljongit
1 tl riivitud värsket ingverit
2 sl Teriyaki-kastet või heledat sojakastet
0.5 tl Hiina viievürtsisegu
85 g peenikesi munanuudleid või riisinuudleid
300 g värskeid vokiköögivilju
85 g viilutatud värskeid seeni - nt
šampinjone või šiitake seeni või austerservikuid
100 g ribadeks lõigatud grillkana (nahk eemaldada)
1 tl seesamiseemneid
serveerimiseks tšillikastet
Kalla köögiviljapuljong suurde potti, kuumuta tasakesi keemiseni. Lisa ingver ja teriyaki/sojakaste, siis lisa viievürtsisegu.
Lisa nuudlid, keeda 3-4 minutit. Lisa vokiköögiviljad ja seened, keeda paar minutit. Lisa kanaribad ja kuumuta veel 1-2 minutit.
Maitsesta supp ning serveeri kohe. Serveerimiseks jaota 4 sooja supikausi sisse, puista peale seesamiseemned. Iga sööja võib endale ise tšillikastet lisada, nii et see aseta lihtsalt lauale.
Allikas: BBC Good Food (May 2002), pildi tegi Juta Kübarsepp.
Teriyaki-nuudlileem
Ramen-stiilis kana-nuudlisupp.