Seafilee letšoga

Mina olen kasutanud Ukraina päritolu letšot ("Veres"), aga loomulikult - ja eriti hästi - sobib ka kodune letšokonserv. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 suur sibul

450-500 g sea sisefilee

purgitäis letšot (0,5-0,75 liitrine)

soola ja musta pipart

Valmistamine

Koori sibul, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. 

Lõika seafilee õhukesteks viiludeks (kelmed eemalda).

Kuumuta pannil veidike õli, siis lisa sibul ja prae mõned minutid tasasel tulel, kuni sibul muutub klaasjaks. Tõsta kuumust, lisa sealihaviilud. Prae pidevalt segades, kuni liha värvi muudab.

Lisa pannile letšo. Kuumuta läbi, kata pann kaanega ning hauta tasasel tulel umbes 10-15 minutit, kuni liha on läbinisti küps.

Serveeri. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 10.09.2014 16:01

Üks lihtne argiroog, mida ma olen nüüd päris mitu korda valmistanud, küll koduse, küll poe-letšoga. Meie pere lastele meeldib väga!!

Heidy E-K @ FB
postitatud 30.11.2014 12:10

Kogu ports läks lennuga 4 vahel jagamiseks.Järele midagi ei jäänud, ju siis sobis ja limpsati keelt.

pr-pipi
postitatud 01.03.2015 16:23

Sai ka see järgi proovitud... Lihtne teha ja maitsev. Tegin koduse letšoga. Teen seda kindlasti veel :)