Ameeriklased armastavad rammusat Alfredo-kastet, mis koosneb võist, vahukoorest ja parmesanist. Siin on parmesani asemel kasutatud kitsetoorjuustu ning või asemel kõrvitsapüreed. Igatahes on tegemist mõnusa pastakastmega - ja hea võimalus kõrvitsasaagi kasutamiseks :)
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees al dente.
Kastme valmistamiseks kuumuta mõõdukalt kuumal pannil või. Lisa hakitud küüslauk ja prae minut aega, ära pruunista! Siis lisa kõrvitsapüree, rõõsk koor, kitsejuust ja hakitud salvei. Maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga, soovi korral ka tšilliga. Sega korralikult läbi ja lase kastmel tasasel tulel podiseda mõned minutid.
Nõruta makaronid, sega kastme hulka ja serveeri kohe.
Soovi korral kaunista õlis frititud salveilehtedega - selleks pane kuivad salveilehed mõneks sekundiks kuuma õli sisse (ära pruunista, siis muutuvad lehed kibedaks).
Mäletan, et kitsepiima toorjuustu ostsin mingi aeg päris tihti, kuid enam seda marki (vist oli Exquisa oma) ei ole näinud. Millise juustuga sina Pille tavaliselt teed?
Lintnuudlid kitsejuustu-kõrvitsakastmega
Ameeriklased armastavad rammusat Alfredo-kastet, mis koosneb võist, vahukoorest ja parmesanist. Siin on parmesani asemel kasutatud kitsetoorjuustu ning või asemel kõrvitsapüreed. Igatahes on tegemist mõnusa pastakastmega - ja hea võimalus kõrvitsasaagi kasutamiseks :)