Spagetid kukeseentega

Spagetid koore-kukeseenekastmes.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kukeseeni

1 sibul

1 sl võid

1 köögiviljapuljongikuubik

2 dl 10% rõõska koort

2 sl hakitud värsket peterselli

Peale:

4 sl riivitud parmesani

piprasegu (soovitatavalt veskist)

hakitud värsket peterselli

Serveerimiseks:

350 g spagette

Valmistamine

Puhasta kukeseened, lõika tükkideks. Haki sibul. Prae mõlemad pannil võis (eraldi või koos, olenevalt panni suurusest). Murenda pannile puljongikuubik, siis lisa rõõsk koor. Sega, lase veidi haududa. Siis lisa hakitud petersell.

Keeda spagetid al dente. Nõruta, sega kastmega ja jaota taldrikutele. Puista peale riivitud parmesani ning veskist jahvata musta pipart peale. 

Kõrvale sobib hästi nt itaallaste Zenato Valpolicella Superiore.

Loe veel:

Allikas: Soome ajakiri MAKU, veidi mugandatud

LISA KOMMENTAAR