2 suurt muna
120 g nisujahu (2 dl)
0.5 tl soola
5 dl piima
2 sl hakitud murulauku
3-4 sl õli
Täidis:1 veega tuunikalakonserv (tükid, mitte pudi)
paar lusikatäit hapukoort
purustatud musta pipart
Sega kausis jahu, sool, hakitud murulauk, munad, õli ja piim omavahel ühtlaseks (seda võid teha nii vispli kui ka miksriga).
Kata servadega (!) ahjuplaat küpsetuspaberiga, kalla munasegu pannile. Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni ahjupannkook on pealt kuldpruun.
Võta ahjust välja, kummuta tööpinnale asetatud küpsetuspaberile pahupidi.
Pannkoogi küpsetamise ajal nõruta tuunikalakonserv hoolega. Sega juurde nii palju hapukoort, et saad mõnusalt pehme täidise. Maitsesta musta pipraga.
Jaota tainas ahjupannkoogi keskele (umbes kolmandiku laiuselt, pikkupidi), siis keera katmata küljed peale. Keera omlett ettevaatlikult vaagnale, "õmblus" allpool.
Serveeri.
Retseptiidee: kasutaja TRIIN.
Väga maitsev. Täidisele lisasin veel rohelisi herneid.
Täitsa tore!
Täidisele lisasin ka kodujuustu - sobis hästi.
Minu lemmik ei olnud.
Kiire, lihtne, maitsev.
Mmmmm... tundub kuidagi eriti isuäratav :)
Väga mõnus ja kerge õhtusöök sai sellest rullist.
Tuunikalatoru
ehk rulli keeratud ahjupannkook tuunikalatäidisega on maitsev ka jahtunult.