Tuunikalatoru

ehk rulli keeratud ahjupannkook tuunikalatäidisega on maitsev ka jahtunult.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 suurt muna

120 g nisujahu (2 dl)

0.5 tl soola

5 dl piima

2 sl hakitud murulauku

3-4 sl õli

Täidis:

1 veega tuunikalakonserv (tükid, mitte pudi)

paar lusikatäit hapukoort

purustatud musta pipart

Valmistamine

Sega kausis jahu, sool, hakitud murulauk, munad, õli ja piim omavahel ühtlaseks (seda võid teha nii vispli kui ka miksriga). 

Kata servadega (!) ahjuplaat küpsetuspaberiga, kalla munasegu pannile. Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni ahjupannkook on pealt kuldpruun.

Võta ahjust välja, kummuta tööpinnale asetatud küpsetuspaberile pahupidi.

Pannkoogi küpsetamise ajal nõruta tuunikalakonserv hoolega. Sega juurde nii palju hapukoort, et saad mõnusalt pehme täidise. Maitsesta musta pipraga.

Jaota tainas ahjupannkoogi keskele (umbes kolmandiku laiuselt, pikkupidi), siis keera katmata küljed peale. Keera omlett ettevaatlikult vaagnale, "õmblus" allpool.

Serveeri.

Retseptiidee: kasutaja TRIIN.

LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 15.02.2012 20:09

Väga maitsev. Täidisele lisasin veel rohelisi herneid.

tiptop
postitatud 21.02.2012 20:00

Täitsa tore!

Triin
postitatud 28.02.2012 13:49

Täidisele lisasin ka kodujuustu - sobis hästi.

Hexy
postitatud 24.06.2013 17:54

Minu lemmik ei olnud.

Triin28
postitatud 04.02.2014 20:50

Kiire, lihtne, maitsev.

tseburaska
postitatud 17.08.2016 23:07

Mmmmm... tundub kuidagi eriti isuäratav :)

katikoplime
postitatud 15.08.2017 17:25

Väga mõnus ja kerge õhtusöök sai sellest rullist.