150 g röstitud või keedetud peeti
1 hakitud küüslauguküüs
200 g fetajuustu
100 g Saare maitsestamata või Kreeka jogurtit
hakitud värsket tilli
Riivi keedetud või röstitud peet, peenesta küüslauk, suru fetajuust kahvliga katki.
Sega peedid, küüslauk, hapukoor ja fetajuustupuru.
Maitsesta hakitud tilli ja pipraga (soola pole vaja lisada, kuna fetajuust on ise soolane).
Pildi tegi Kaare.
Väga hää!
Ootused olid suuremad. Mõnusalt mahe on see salat kindlasti, aga vajab maitseainetega timmimist, et endale meelepärane tuleks.
Väga maitsev! :) Hommikul sõime ahjusooja teraleivaga kohvikõrvaseks, õhtusöögiks segasime makaronide ja suitsuvorstiga.
oi, kui hea. panin sisse ka kreeka pähkleid ja need sobisid ideaalselt.
Mul läks kogemata palju küüslauku, lisasin seetõttu kodujuustu ja õuna - tulemus väga hea.
Mul olid seekord kergelt marineeritud peedid ja jogurti asemel hapukoor. Ka niimoodi tuli väga mõnus salat.
Lihtne ja maitsev, magusapoolne peet ja soolane feta täiendavad teineteist kenasti! Foto aastast 2009:
Mulle meeldis väga!
Küüslauku panin 1 küüne rohkem ja feta juustu vähem.
Mina olen küüslaugu välja jätnud ja lisanud lisaks peenelt riivitud keedetud muna.. Väga hea!
Peedi-fetajuustusalat
Kreeka-aineline peedisalat sobib hästi singi, kalkuni, suitsuvorstide ja süldi juurde, samuti võileivatorditäidiseks või leivakatteks.