Peedi-fetajuustusalat

Kreeka-aineline peedisalat sobib hästi singi, kalkuni, suitsuvorstide ja süldi juurde, samuti võileivatorditäidiseks või leivakatteks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g röstitud või keedetud peeti

1 hakitud küüslauguküüs

200 g fetajuustu

100 g Saare maitsestamata või Kreeka jogurtit

musta pipart

hakitud värsket tilli

Valmistamine

Riivi keedetud või röstitud peet, peenesta küüslauk, suru fetajuust kahvliga katki.
Sega peedid, küüslauk, hapukoor ja fetajuustupuru.

Maitsesta hakitud tilli ja pipraga (soola pole vaja lisada, kuna fetajuust on ise soolane).

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 21.10.2008 21:43

Väga hää!

Maris
postitatud 05.02.2009 09:31

Ootused olid suuremad. Mõnusalt mahe on see salat kindlasti, aga vajab maitseainetega timmimist, et endale meelepärane tuleks.

Dee
postitatud 21.12.2010 23:38

Väga maitsev! :) Hommikul sõime ahjusooja teraleivaga kohvikõrvaseks, õhtusöögiks segasime makaronide ja suitsuvorstiga.

miakrete
postitatud 15.04.2013 21:44

oi, kui hea. panin sisse ka kreeka pähkleid ja need sobisid ideaalselt.

nipp
postitatud 22.10.2013 20:02

Mul läks kogemata palju küüslauku, lisasin seetõttu kodujuustu ja õuna - tulemus väga hea.

Tiina
postitatud 16.01.2016 17:51

Mul olid seekord kergelt marineeritud peedid ja jogurti asemel hapukoor. Ka niimoodi tuli väga mõnus salat.

Pille
postitatud 05.01.2017 18:32

Lihtne ja maitsev, magusapoolne peet ja soolane feta täiendavad teineteist kenasti! Foto aastast 2009:

Kaare
postitatud 05.01.2017 19:38

Mulle meeldis väga!

Helje Pupart
postitatud 03.03.2017 21:49

Küüslauku panin 1 küüne rohkem ja feta juustu vähem.