Feta-petersellivõi

Sobib röstitud leivale ja saiale, grillitud aedviljade lisandiks, samuti grillitud lamba- ja sealiha juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

50 g fetajuustu

50 g toasooja võid

0.5 dl hakitud peterselli

Valmistamine

Suru juust kahvliga katki, lisa või ja petersell.

Rootsi Arla retsept (Persilje- och fetasmör). Stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni, foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 13.08.2019 13:09

Maitsev soolane määre magedama saia-leiva peale või grillitud juurviljade kaaslaseks.

Pille
postitatud 13.08.2019 14:12

Kasutaja Kokkamas95 on sellise foto kunagi saatnud:

Martiina
postitatud 17.08.2019 12:46

Meeldis! Suhteliselt soolane, seega sobib magedamate roogade juurde.