Kevadine minestrone

Supis võib kasutada erinevaid rohelisi kevadvilju - spargel, suhkruherned, esimesed põldoad, talisibul jms. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g erinevaid rohelisi aedvilju - nt

sparglit

värskeid põldube

talisibulat (valget ja heledat osa)

7 dl kuuma köögiviljapuljongit

140 g keedetud makarone või spagette

215 g konservitud võiube

3 sl rohelist pestot

Valmistamine

Pane ettevalmistatud köögiviljad keskmise suurusega potti, siis kalla peale köögiviljapuljong. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ning keeda tasasel tulel 3-5 minutit, kuni köögiviljad on küpsed.

Sega juurde tükeldatud keedetud makaronid ja nõrutatud konservoad. Lisa 1 sl pestot ja sega läbi. Kuumuta läbi ja jaota supitaldrikuele.

Nirista peale ülejäänud pesto. 

Loe veel:

Allikas: BBC Good Food

LISA KOMMENTAAR