200 g erinevaid rohelisi aedvilju - nt
värskeid põldube
talisibulat (valget ja heledat osa)
7 dl kuuma köögiviljapuljongit
140 g keedetud makarone või spagette
215 g konservitud võiube
3 sl rohelist pestot
Pane ettevalmistatud köögiviljad keskmise suurusega potti, siis kalla peale köögiviljapuljong. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ning keeda tasasel tulel 3-5 minutit, kuni köögiviljad on küpsed.
Sega juurde tükeldatud keedetud makaronid ja nõrutatud konservoad. Lisa 1 sl pestot ja sega läbi. Kuumuta läbi ja jaota supitaldrikuele.
Nirista peale ülejäänud pesto.
Allikas: BBC Good Food
Kevadine minestrone
Supis võib kasutada erinevaid rohelisi kevadvilju - spargel, suhkruherned, esimesed põldoad, talisibul jms.