Hõõru veiselihalõigud oliiviõliga korralikult sisse, siis maitsesta julgelt soola-pipraga. Lase toatemperatuuril 30 minutit maitsestuda.
Kuumuta grill üsna tuliseks (medium-high), pintselda grillrest ka õliga. Grilli steigid soovitud küpsusastmeni. Lase 5 minutit fooliumi all puhata, siis lõika ristikiudu lõikudeks.
Salati jaoks sega petersellilehed ja parmesan, sidrunimahl ja oliiviõli omavahel, maitsesta soola-pipraga.
Serveerimiseks tõsta peterselli-parmesanisalat lihalõikudele.
Retsept on USA ajakirjast Bon Appetit (Mai 2014). Retsepti testis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Grillitud veiseliha peterselli-parmesanisalatiga
Parim on abafilee steik (flatiron steak/top blade steak), aga sobivad ka teised veiselihalõigud.