See mahlane ja maitsev tuunikalatäidis on mõeldud suurte ahjukartulite ehk küpsekartulite (jacket potato/baked potato) täidiseks. Siin on toodud aeg vaid täidise valmistamiseks - kartul ise küpseb kauem (retsepti leiad siit).
See mahlane ja maitsev tuunikalatäidis on mõeldud suurte ahjukartulite ehk küpsekartulite (jacket potato/baked potato) täidiseks.
Siin on toodud aeg vaid täidise valmistamiseks - kartul ise küpseb kauem (retsepti leiad siit).
3 šalottsibulat
1 küüslauguküüs
1 punane paprika
300 g õliga tuunikalakonservi
3 sl kappareid
200 g hapukoort
1 sl sidrunimahla
2 tl suhkrut
0.5 tl soola
0.25 tl piprasegu
4 sl hakitud värsket tilli
8 suurt küpsetatud kartulit
Haki sibulad ja küüslauk. Poolita paprika, eemalda seemned ning lõika paprika väikesteks kuubikuteks. Ava tuunikalakonservid, nõruta.
Sega kõik ained kausis omavahel - vajadusel lisa veel soola-pipart. Puista peale hakitud tilli.
Serveeri koos suure koorega küpsetatud kartuliga.
NB! Tuunikalasalat sobib hästi ka wrap'ide ja soolaste pannkookide ning kolmikvõileibade täidiseks.
Allikas: Soome ajakiri MAKU
Asendasin kapparid marineeritud kurgiga ja panin kodujuustu ja majoneesi ka lisaks. Mõnus täidis ahjukartulile.
Tuunikalasalat ahjukartulitele
See mahlane ja maitsev tuunikalatäidis on mõeldud suurte ahjukartulite ehk küpsekartulite (jacket potato/baked potato) täidiseks.
Siin on toodud aeg vaid täidise valmistamiseks - kartul ise küpseb kauem (retsepti leiad siit).