Pestomarinaad kanale

Kerge suvine marinaad kanaliha maitsestamiseks. Sobivad broilerifileest minutipihvid või lihtsalt rinnafileed. 

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

750 g broileri rinnafileest minutipihve või rinnafileed

Marinaad:

6 sl basiilikupestot

2 sl õli

2 sl valge veini äädikat või sidrunimahla

4 hakitud küüslauguküünt soovi korral

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega marinaadiained omavahel ja pane koos linnulihaga kaussi. Kata kauss toidukile või kaanega ning jäta vähemalt 3 tunniks või üle öö maitsestuma. 

Raputa kana liigsest marinaadist puhtaks ja küpseta grillil mõlemalt poolt valmis (kana sisetemperatuur peaks olema 74 C).

Nipid ja soovitused:

  • Väga oluline on linnuliha mitte üle küpsetada!
  • Küpsetusaeg on tunnetuse küsimus - kui kasutad paksemat rinnafileed, siis võiks liha küpsetada nõrgemal tulel ja natuke kauem. 

Tee ise:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 28.06.2017 23:38

Väga meeldis!