Kerge suvine marinaad kanaliha maitsestamiseks. Sobivad broilerifileest minutipihvid või lihtsalt rinnafileed.
750 g broileri rinnafileest minutipihve või rinnafileed
6 sl basiilikupestot
2 sl õli
2 sl valge veini äädikat või sidrunimahla
4 hakitud küüslauguküünt soovi korral
soola ja musta pipart
Sega marinaadiained omavahel ja pane koos linnulihaga kaussi. Kata kauss toidukile või kaanega ning jäta vähemalt 3 tunniks või üle öö maitsestuma.
Raputa kana liigsest marinaadist puhtaks ja küpseta grillil mõlemalt poolt valmis (kana sisetemperatuur peaks olema 74 C).
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Väga meeldis!
Pestomarinaad kanale
Kerge suvine marinaad kanaliha maitsestamiseks. Sobivad broilerifileest minutipihvid või lihtsalt rinnafileed.