200 g värskeid maasikaid
7.5 dl vett
150 g peensuhkrut
250 ml Pimm's No. 1®
3 apelsini
veerand pikka kasvuhoonekurki
18 värsket müntilehte
Pane 6 sl vett väikesesse kaussi, lisa želatiinilehed ja jäta paisuma.
Pane ülejäänud vesi ja suhkur potti ning kuumuta tasasel tulel, kuni suhkur lahustub. Tõsta pott tulelt, lisa ükshaaval želatiinilehed ja leotusvesi, lase sulada.
Kui želatiin on täiesti sulanud, siis sega hoolega ja kurna vedelik kaussi. Sega juurde Pimm's, lase toatemperatuurini jahtuda.
Samal ajal koori apelsinidelt oranž koor ja valge vahekiht, lõika segmendid välja. Lõika apelsini viljaliha tükkideks.
Võta 6 klaasi või kausikest, mahutavusega umbes 3 dl. Lisa Pimm'si segu. Lisa pool hakitud apelsinidest-kurkidest. Pane nõud 1,5 tunniks külmkappi, et segu veidi tarretuma hakkaks.
Siis kalla peale ülejäänud Pimm'si segu, puista peale ülejäänud apelsini-kurgikuubikud. Pista iga klaasi sisse ka 3 mündilehte.
Pane uuesti külmkappi 3 tunniks.
Serveeri.
Allikas: Waitrose
Pimm'si tarretis
Suvine magustoit apelsini- ja kurgikuubikutega ning Pimm's No. 1® joogiga.