Lihtne heeringakaaviar

Lihtne ja kiire heeringaroog, sobib hästi nt näkileibadele või varajaste kartulite juurde. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g Saare Smetana hapukoort

200 g VIČI õlivaba heeringafileed

2-3 keedetud muna

kimp värsket murulauku

1 tl sinepit

Valmistamine

Maitsesta hapukoor sinepiga.

Haki heeringas, munad ja murulauk peeneks, sega sinepi-hapukoorega.

Serveeri näiteks keedetud varajaste kartulite ja rukkileivaga. 

Loe veel:

Pildid tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 29.03.2016 15:13

Mõnus amps !

Pille
postitatud 05.12.2019 15:26

Tegime seda täna Viimsi Päevakeskuse kokandusringis "Hõbekulp". Tõesti oli maitsev!!