Hibiski-maasikasupp

Suvine külmsupp.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit + leotamine
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

50 g hibiski kuivatatud õielehti

kuuma vett

450 g maasikaid

100 g suhkrut

5 cm jupp värsket ingverijuurt (koori)

2 sl granaatõunasiirupit

Valmistamine

Pane hibiskiõied kuuma vette ligunema paariks tunniks või üle öö (vett peaks olema nii palju, et kaussi pandud hibiskiõied oleksid kergelt kaetud). 

Kurna saadud roosa vedelik kannmikserisse, hibiskiõied viska minema. Lisa kannmikserisse maasikad (mõned jäta kaunistamiseks), suhkur, ingver ja granaatõunasiirup. Püreesta ühtlaseks. 

Retsepti autoriks on Kerstin Rogers ehk Ms Marmite Lover.  

LISA KOMMENTAAR