Kama annab toorjuustu-kohupiimakoogile põneva maitse, mis sobib hästi hapuka toormoosiga. Marjad teevad muidu lihtsa küpsisekoogi serveerimisel kauniks ja ahvatlevaks.
Vahusta koor suhkruga, sega juurde toasoe toorjuust, kamajahu ja kohupiimapasta.
Leota želatiinilehti külmas vees 5 minutit, pigista kuivaks ja sulata kuumas laimimahlas. Nirista veidi jahtunud želatiin kamavahu hulka.
Lao 8 küpsist alusele, siis peale 1/4 toormoosist ja 1/4 kamakreemist. Taas kiht küpsiseid, moos ja kreem. Jätka sel moel, kuni saad kokku 4 küpsisekihti.
Kata kook pealt moosi ja kamavahuga. Tõsta järgmise päevani külma maitsestuma. Kaunista granaatõunaseemnete või külmutatud vaarikatega.
Lia Virkuse retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine veebruaris 2014
Kama-toorjuustu-küpsisekook
Kama annab toorjuustu-kohupiimakoogile põneva maitse, mis sobib hästi hapuka toormoosiga. Marjad teevad muidu lihtsa küpsisekoogi serveerimisel kauniks ja ahvatlevaks.