Kuumuta ahi 245 °C. Maitsesta kanatükid soola ja pipraga.
Kuumuta õli 30 cm läbimõõduga malmpannil või paksupõhjalisel mittenakkuval pannil tugeval kuumusel (aga mitte suitsemiseni!). Pane kanatükid pannile, nahk allpool, ning prae 2 minutit. Alanda kuumust veidi, siis jätka küpsetamist veel umbes 12 minutit, kuni rasv kananahast välja praeb ja kananahk kuldpruun on. Aeg-ajalt võid kanatükke nihutada ja liigutada, et nad ühtlasemalt küpseks.
Tõsta pann ahju ja küpseta veel 13 minutit. Nüüd pööra kanakintud ringi ja küpseta veel umbes 5 minutit, kuni liha on läbinisti küps ja kananahk mõnusalt krõbe.
Tõsta soojendatud taldrikule ning lase enne serveerimist 5 minutit puhata.
Perfektselt küpsetatud kanakintsud
Juhised, kuidas küpsetada naha ja kondiga kanakintsu.