200 g väikeseid vigurmakarone (nt farfalle lipsukesi)
300 g spargelkapsast
200 g purk konservitud maisi
50 g võid
2 dl piima
200 g riivitud juustu (nt Cheddarit)
soola ja musta pipart
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees al dente - keetmisaega vaata pakendilt. 4 minutit enne makaronide valmimist lisa potti ka brokoliõisikud.
Samal ajal kuumuta väikeses potis või ja piim keemiseni. Tõsta pott tulelt, lisa riivitud juust ja sega, kuni juust on sulanud.
Kui makaronid on al dente, siis kurna ning sega koos brokoliga juustukastme hulka. Lisa mais, kuumuta läbi ja maitsesta soola-pipraga.
Serveeri.
Allikas: BBC Good Food (March 2006, Cooking for Kids), veidi mugandatud.
Makaronid brokoli ja maisiga
Lihtne ja lastepärane õhtusöök - makaronid juustuse spargelkapsa-maisikastmega.