Juustu-pärmitainast väikesed sarvesaiad sobivad hästi nii hommikusöögilauale kui ka supi kõrvale.
5 dl piima
50 g pärmi
2 tl soola
12 dl nisujahu
100 g võid
3 dl riivitud juustu
Lahusta pärm käesoojas piimas. Lisa sool, jahu, pehme või ja riivitud juust. Sega hoolega. Lase kerkida.
Jaota tainas neljaks. Rulli ratasteks. Jaota iga ratas kaheksaks sektoriks. Keera sektorid servast keskele rulli. Suru sarvekujulisteks.
Lase sarvesaiadel kerkida, pintselda munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit.
Finfoodi retsept (Aamiaissarvet), pildi tegi LIILIA.
väga mõnusad ja pehmed saiad, eriti soojalt.
Liilia pilt ka:
Sarvesaiad juustuga
Juustu-pärmitainast väikesed sarvesaiad sobivad hästi nii hommikusöögilauale kui ka supi kõrvale.