Sarvesaiad juustuga

Juustu-pärmitainast väikesed sarvesaiad sobivad hästi nii hommikusöögilauale kui ka supi kõrvale.

Kogus
32 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Leib/sai
Lisategevused

Koostisosad

5 dl piima

50 g pärmi

2 tl soola

12 dl nisujahu

100 g võid

3 dl riivitud juustu

Valmistamine

Lahusta pärm käesoojas piimas. Lisa sool, jahu, pehme või ja riivitud juust. Sega hoolega. Lase kerkida.

Jaota tainas neljaks. Rulli ratasteks. Jaota iga ratas kaheksaks sektoriks. Keera sektorid servast keskele rulli. Suru sarvekujulisteks.

Lase sarvesaiadel kerkida, pintselda munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit.

Loe veel:

Finfoodi retsept (Aamiaissarvet), pildi tegi LIILIA.

LISA KOMMENTAAR

liilia
postitatud 19.12.2010 19:57

väga mõnusad ja pehmed saiad, eriti soojalt.

Pille
postitatud 31.07.2025 09:14

Liilia pilt ka: