Sangria

Seda sangriat võib valmistada nii valgest kui ka punasest veinist.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

2 laimi

1 apelsin

1 sidrun

1 virsik

1 dl suhkrut

1 dl konjakit või brändit

1.5 l kuiva valget veini või punast veini (2 pudelit)

1 dl likööri

5 dl gaseeritud vett

jääkuubikuid

Valmistamine

Lõika laim, sidrun, apelsin ja virsik viiludeks. Pane suurde boolikaussi.
Lisa suhkur, liköör, brändi ja 1 pudel veini.
Kata kauss kinni ja pane 4-8 tunniks külmikusse.
Hoia teist veinipudelit ja mineraalvett 1-2 tundi külmas. Lisa vein sangriale ja sega hoolega.
Vahetult enne serveerimist lisa palju jääkuubikuid ja kuni 1 pudel mineraalvett.
Võid ka veidi sangriat jääkuubikuteks külmutada ja need lisada enne serveerimist, siis ei muutu sangria lahjaks.

Pildi tegi KIRSIKE.
LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 18.04.2010 21:39

Hea jook! :)