Rõngasvorst peedi ja kitsejuustuga

Serveeri keedetud kartulitega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g rõngasvorst

2 tk marineeritud peeti

100 g kitsejuustu

Serveerimiseks:

keedetud kartulit

Valmistamine

Tee rõngasvorsti sisse sügavad viltused sisselõiked. Lõika peet ja kitsejuust viiludeks ja torka need sisselõigetesse.

Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit.

Retsept on soome ajakirjast Herkkutori (43/2003, Uunimakkara). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 10.04.2009 07:11

Kasutasin Nõo rõngasvorsti juustuga ja Felixi marineeritud peediviile. Vahelduseks oli täitsa hea.