Mangokana

Kanafileedele võib värvi lisada mangokuubikutega või mangopüreega. 

Vali õhemad kanafileed või lõika need enne kasutamist õhukesteks viiludeks. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kanafileed

1-2 sl õli

0.5 tl soola

1 sl riivitud värsket ingverijuurt

0.5 dl magusat tšillikastet

2 dl 10% rõõska koort

2.5 dl mangokuubikuid või -püreed

Serveerimiseks:

keedetud (jasmiini)riisi

Valmistamine

Prae kanafileed õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks (u 3 min + 3 min). Lisa pannile sool, riivitud ingver ja tšillikaste. Sega läbi.

Lisa rõõsk koor ja mangopüree või -kuubikud. Kuumuta keemiseni, siis maitsesta sidrunimahlaga. Kui kaste liiga kuiv tundub, siis lisa umbes detsiliitri jahu kuuma vett ja kuumuta läbi.

Serveeri jasmiiniriisiga. 

Loe veel:

Allikas: Soome Valio

LISA KOMMENTAAR