4 väikest kanafileed (kokku 500 g)
1 väike porru
1 laimi mahl
3 sl õli
1-2 tl sinepit
1 sl värsket või 1 tl kuivatatud estragoni
soola ja musta pipart
Pese ja tükelda porru, laota ahjuvormi põhjale. Tõsta peale kanafileed, maitsesta soola-pipraga.
Sega laimimahl, õli ja sinep ning hakitud estragon marinaadiks. Kalla kanafileedele.
Tõsta vorm külmikusse ja lase vähemalt 2 tundi maitsestuda. Keera kanafileedel paar korda külge.
Tõsta vorm 10 minutiks toatemperatuurile, seejärel küpseta 225-kraadises ahjus umbes 35 minutit.
Lõika küpsed fileed viltu viiludeks. Serveeri näitkes keedetud makaronide ja salatiga.
PS - võid fileede asemel kasutada tervet broilerit. Sel juhul lõika kana neljaks ja küpseta ahjus 45 minutit.
Retsept on mugandatud "Kiiresti ja Maitsvalt" retseptikaardilt (nr 31), pildi tegi Juta Kübarsepp.
Kanafileed sinepi ja estragoniga