Mustasõstrapüreega maitsestatud kohupiimakreemi maitset mahendab banaan.
2 dl 35% rõõska koort
250 g kohupiima
2 dl hõõrutud musti sõstraid
2 banaani (350 g)
1 dl suhkrut (85 g)
1 tl vanillisuhkrut
Vahusta rõõsk koor. Viiluta banaanid. Hõõru sõstrad püreeks. Sega kõik ained omavahel ühtlaseks.
Soome Valio retsept (Mustaherukkarahka), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Neljast kahele lapsele maitses väga. Mulle meeldis ka. Tegin keedetud mustsõstramoosiga, sellevõrra panin vähem suhkurt.
Kohupiim vahukoorega on alati hea, ükskõik, mida sisse panna.
Mustasõstrakohupiim
Mustasõstrapüreega maitsestatud kohupiimakreemi maitset mahendab banaan.