Siidrikana

Pirnisiidri ning pirniga kanaroog. 

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg kanafileed

3 sl nisujahu

2 tl soola

1 tl musta pipart

1 hakitud sibul

3 dl pirnimaitselist siidrit

2 tl tüümiani e. aed-liivateed

2 dl 35% rõõska koort

3 pirni

Valmistamine

Veereta kanatükke soola ja pipraga maitsestatud jahus. Pruunista koos hakitud sibulaga kergelt pannil. Tõsta kanatükid ahjuvormi, vala peale siider ja tüümian. Hauta 225-kraadises ahjus umbes pool tundi.

Vala seejärel pannile rõõsk koor ja viilutatud pirnid. Küpseta veel 5-10 minutit.

Retsept on kunagi ilmunud ajakirjast "Anne".

LISA KOMMENTAAR