1 kobedam suvikõrvits või saledam kabatšokk
1 muna
1 dl nisujahu
1 dl piima või heledat õlut
soola ja musta pipart
praadimiseks õli
Lõika suvikõrvits umbes 0,5-1 cm paksusteks viiludeks.
Klopi kausis muna, piim/õlu ja jahu ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga. (Soovi korral võid lisada veel mingit meelepärast maitseainesegu).
Kasta suvikõrvitsaviilud taina sisse, siis prae mõõdukalt kuumas õlis mõlemalt poolt kuldseks.
see retsept aastaid meie pere lemmik. Sobib söömiseks soojalt koos hapukoorega ja külmalt võileivakatteks
Ma proovisin niisama, ilma paneerimata praadida ja minuarust siis suvikõrvits palju maitsvam.
ülikooli ühikas vene poisid tegid neid ..... sellest ajast peale ka minu lemmik
Meie ka pere lemmikud. Ma teen igapäev. Nämm-nämm
Meie lemmikud ka :) Kusjuures need sobivad ja maitsevad juba päris pisikestele inimestele!
Imehead, proovitud, maitstud!!!!
mina praen veel tomatit ja paprikat, küüslaugu panen toorelt veel maitserohelist ka, panen kihiti, lasen veidi seista.
Looks wonderful!
Tõsiselt head :)
Meil olid eile menüüs. Nii head :-)
Ja miks mina olen aastakümneid ikka jahus veeretanud ja siis munas solgutanud, et sama tulemus saada??? :)
Õlletainas on lihtsalt suurepärane. :) Järgmisel korral lasen kõrvitsast siiski enne soolaga vee välja, on rohkem minu maitse järgi.
Asendasin pool jahu toortatrajahuga, väga maitsev!
Ma söön siis kui ta kasvab siis ma söön kasvu peale kohe koos koortega eks midagi ei lähe raisku
Meie peres vàga armastatud roog!
Ääretule maitsev amps. Võiks nõrkemiseni süüa. Muidugi ei tohiks suvikõrvits juba üle kasvanud olla.
Praetud suvikõrvitsa- või kabatšokiviilud
Lihtne ja üsna traditsiooniline viis suvikõrvitsaliste, eriti kabatšoki, valmistamiseks.