Juustušnitsel

Kaloririkas, ent maitsev juustuamps. Eriti hästi sobib mõni kõvem juust, nt Saaremaa Kadaka suitsumaitselised juustud.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g juustu

2 tk lahtiklopitud muna

riivsaia

praadimiseks õli

Valmistamine

Lõika juust umbes sentimeetripaksusteks viiludeks. Kasta juustuviilud lahtiklopitud munasse*, seejärel veereta hoolega riivsaias, nii et juustuviil oleks ümberringi riivsaiaga kaetud.
Prae kiiresti kuumal pannil õlis.
Juustušnitsel on parim kuumalt, kohe peale valmistamist. Kõrvale paku värsket salatit ja nt majoneesi-hapukoorekastet.

* Soovi korral kasta juustuviil esmalt jahusse ja alles siis munasse.
LISA KOMMENTAAR

Tullia
postitatud 01.06.2010 19:00

Meie perele maitseb, kuid kaloreid ei tasu tõesti lugeda.

Martin Moora
postitatud 08.03.2022 17:57

Mulle väga maitses aga nüüd ma söön neid liiga palju ja ma olen kahjusks paksuks jäänud

Maarjo Kipper
postitatud 08.03.2022 18:02

ma ei tea nagu, veits imelikult maitseb see küll. ma loodan et mu lastele maitseb