Pese lehtkapsalehed hoolikalt ning lõika välja keskmine roots. Pane lehtkapsalehed paarikaupa kokku, keera rulli ja lõika 1-2 sl laiusteks ribadeks.
Kuumuta õli suurel vokk- või praepannil. Lisa lehtkapsas ja kuumuta segades umbes 3 minutit.
Samal ajal vispelda väikeses kausis kastmeained omavahel ühtlaseks. Lisa pannil olevale lehtkapsale umbes pool tahini-sidrunikastmest, kuumuta läbi.
Serveeri, kõrvale paku ülejäänud tahini-sidrunikastet.
Nipid ja soovitused:
Soovi korral garneeri roog röstitud seesamiseemnetega või anna roale veelgi tugvam seesamimaitse lisades salatikastmele või pannile teelusikatäis röstitud seesami õli.
Lehtkapsas tahini-sidrunikastmega
Tahini on araabiamaades ja Balkani poolsaarel armastatud seesamiseemnepasta, mis siin annab siidise-pähklise maitse lehtkapsale.